Nå nå vi har fellesprosjekt på skolen så er jeg på “kafégruppe” og det er å sørge for at alle de andre elevene får i seg nok sukker til å holde det gående til middag(etter det er de nødt til å sørge for det selv) og vi har holdt på siden mandag.

Menyen har vært som følge:

Mandag: Vafler.

Tirsdag: Vafler.

Onsdag: Boller’

Torsdag: Lapper

Fredag: Vafler

og i morgen blir det nok en gang vafler.

Jeg kan med hånden på hjertet si at lappene var morsomme, bollene var helt greie(mest fordi det var fin musikk på radioen, og jeg var alene i rommet og kunne danse og synge så mye jeg ville), men vaflene er fæle. Det tar nemlig så himla lang tid å lage dem at jeg blir sprø. Ellers er det jo oppvask og bordtørking og å sette ut glass og vann på bordene, samt tenne lys, fylle i bestikk og gi beskjed på kjøkkenet når det er tomt for melk. Også har det vært Pirates of the Caribbean på TV-en av og til. JEg fikk bare sett den første da, og jeg kan nesten replikkene ennå.

også: Kaizers i kveld. Lykke.

Categories:Personlig
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.