I dag er en dårlig dag. Jeg dro for å levere inn bøker på biblioteket, gjorde det. Gikk og kjøpte strømpebukse med siste slant av kontanter og så skulle jeg ta ut penger og surre rundt og kjøpe viktige ting(krem, kalkulator ++), tror du banken ville gi meg penger da? Selvfølgelig ikke. Denne gangen spiste den i alle fall ikke kortet mitt. Den fikk ikke kontakt med pengene mine, eller trodde jeg ikke hadde noen. Jeg har massevis(okei, ikke overdrevent mye, men nok til at jeg kan kaste noen hundrelapper ut vinduet før skoleturen og alt som skjer).

Februar er enda en dag nærmere og jeg har blitt invitert i enda en bursdag(ikke noe galt i det altså. Kjempekoselig faktisk), jeg har fylt timeplanen helt. Det er jo fint.

Også er jakken min ødelagt da. Superdumt, for jeg elsket den jakken. ELSKET!

/rant

Categories:Personlig
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.