Februar er to dager unner og står markert i kalenderen min med en svart sirkel, for februar er måneden jeg kommer til å bli sugd inn i et stort svart hull, som kommer til å tygge meg grundig før det spytter meg ut 20 februar. Februar er nemlig en travel måned. Det er båtførerprøve, fineste jentene har bursdag, desverre krasjer en av dem med elevkveld, og det er jo litt trist siden hun blir 20 år, også er det fellesprosjekt på skolen som varer i to lange uker. Også er det ferie, og da kan man puste ut, men så kan man ikke det likevel fordi man har funnet ut at det er det eneste tidspunktet man har ledig til å søke på utdanning og sånt også får man total panikk og er gal i en uke.

Sånn. Tre kopper kaffe og fremtidspanikk. Beklager.

Categories:Personlig
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.