I dag har vi lekt med granatepler i timen.
Granatepler.
Det var veldig morsomt, jeg har aldri lekt med granateple før, jeg tror faktisk at jeg aldri har åpnet et før. Nå var det strengt tatt ikke jeg som åpnet granateplet, men en av mine medelever, men det var gøy likevel. Vi plukket det fra hverandre, smakte på det, skviste det og assosierte det.

Jeg fikk mange fine bilder i hodet, og på pulten. Det var meningen at vi skulle skrive dikt, men gruppen min var litt for opptatt av selve eplet til at det ble noe tekst ut av det. Det som vi trodde skulle bli en kjedelig time ble morsom. I alle fall i mine øyne, jeg vet ikke hva de andre tenkte.

larver forkledd som blodrubiner,
venter på signal.
granateplekrigere.

Categories:Personlig
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.