Jeg var på butikken i dag, der handlet jeg for 45,50 og betalte med en femtilapp. Jeg fikk, naturlig nok, igjen fire enkroninger og en femtiøring.

Hjernen: Du manlger 50-øre. Kunne du ikke kjøpt en billigere sjokolade?

Meg: Kjeften, det ligger sikkert en peng i skuffen i nattbordet.

Hjernen: Er du sikker?

Meg: Nei?

Så går vi da, jeg og hjernen. Hjernen er sur fordi jeg brukte for mye penger, jeg er fornøyd fordi jeg har sjokolade. Jeg ser problemet med de 50 ørene, men jeg bryr meg ikke. Jeg tenker økonomi i femkroner. Det koster nemlig fem kroner for kaffe eller kakao fra maskinen utenfor spisesalen. 5 kroner. Maskinen tar alle mynter. Når jeg ser en 10er tenker jeg ikke “yes, ti kroner.” jeg tenker. “Den kunne vært to femmere. Hmpf.” Så der går vi og når sjokoladen er oppspist lurer jeg på om det var verdt å ofre fredagskakaoen for sjokolade. Selv om det var Mokka Trøffel(gammelmannssjokolade, I know, men den er absolutt best). Så reager hjernen

Hjernen: Se der, var det noe i snøen?

Meg: Tror ikke det.

Hjernen: Sjekk da. Den var blank?

Meg: Ok.

Jeg snur meg og ser etter på bakken, og der ligger det en krone. 1 krone.

Meg og Hjernen: KAKAO!

Poenget mitt er at kakao er fantastisk, og at dersom du planlegger verdensherredømme er kontroll over kakaoen(så kaffen) et godt strategisk steg. Jeg kommer automatisk over på din side og dreper uskyldige sivile for deg. Bare gi meg kakaoen min.

Categories:Personlig
Published on :Posted on

4 thoughts on “Kakao?”

·

Du fikk fredagskakao. Herlig!

·

Fantastisk XD

·

Ja. Hjernen min er synkronisert med kakaomaskinen,

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.