Dersom pepperkakebyen i Bergen var en virkelig by, med mennesker i stedet for seige- menn, damer og unger ville jeg bodd i dette huset:

Det ligger på toppen av en ås, og gjennom det går en togbane og nedenfor det er det hav og der er det et sjørøverskip. Jeg ville være med sjørøverne på tokt når jeg ville det, i bytte mot at de fikk gjemme skatter i fjellet mitt.

På andre siden av broen ville verdens snilleste og hyggeliste familie bo. Der ville jeg kunne komme på besøk og spise pannekaker og leke akkurat når jeg ville. De ville heller aldri kaste meg ut. Jeg snakker så klart om mummifamilien

Vi ville ha onde mesterhjerner og småskurk undersåttene deres boende i store borger

De ville sjeldent gjøre noe galt i byen vår, de ville heller angripe andre byer, der folk ikke var like greie, som Gotham. Derfor ville politiet ha lite å gjøre, og ikke ha noe behov for massive politistasjoner og store politibiler. I tilleg ville de ha båter.

Vi ville også trenge brannvesen i tilfelle noen av lysene i byen skulle sette fyr på noe eller det skulle løpe en katt med høydeskrekk opp i et tre.

Vi ville også ha flotte turistattraksjoner, som denne som minner mistenkelig på et bygg i Roma. Det skal sies at det i roma ble bygget etter dette og brukt til langt mer groteske ting enn det i byen vår.

Dersom jeg ville ha en tur til London ville jeg ta fly fra flyplassen vår, som var plassert på sjøen og dermed var en flytende flyplass. Der skulle jeg bare reiste med fly som var grønne og minnet litt om hvaler.

Der ville være et stort slott i byen. Der ville det bo en slags rockestjerne som aldri viste seg for folket. Det ville gå sport i å komme seg usett opp til slottet(som lå på det høyeste punktet i byen), dersom man kom seg dit opp ville man snike i vinduene for å få en titt av de der inne.

Vi ville ha en fungerende bybane som ville dekke alle områder godt. Utenom politi- og brannbiler ville der ikke vvære noen andre kjøretøy på veiene.

Alt dette ville vi hatt, men det aller viktigste ville jo være fremtiden.

Categories:Personlig
Published on :Posted on

3 thoughts on “11. Desember Dersom pepperkakebyen var virkelig…”

·

for et herlig innlegg <3

·

[…] og som den bloggeren jeg er kan jeg ikke motså min egen statistikk. Den bloggposten kan du finne her […]

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.