Det er snart jul, og jul betyr gaver. Jeg liker gaver. Fine gaver fra fine mennesker. Og jeg liker å gi fine gaver til fine mennesker. Det er skikkelig fint å gi noe til noen og du vet at de blir veldig glad for det. Problemet er bare at jeg er fryktelig dårlig på akkurat det der. Jeg føler at jeg aldri helt vet hva folk vil ha. Derfor maser jeg alltid på folk angående ønskelister. Samtidig vil jeg gjerne at de blir overrasket.

Min ønskeliste i år ser sånn ut:

  • Nynorskordliste
  • Sløyfer til å ha i håret(den jeg har begynner å bli slitt!)
  • Tusjer
  • Greier fra Lush, gjerne Tramp dusjgel, Let them eat Cake(lipbalm), Snow Fairy(godlukt).
  • Bøker. Masse bøker. F.eks: Rust av Pedro Carmona-Alvarez. Alice’s Adventures in Wonderland og Through the Looking-Glass and What Alice Found There av Lewis Carroll. Ronja Røverdatter og Brødrene Løvehjerte av Astrid Lindgren. Boy Meets Boy, The Realm of Possibility, Are We There Yet? og Wide Awake av David Levithan. Hva som helst av Haruki Murakami, utenom After Dark og Dans Dans Dans for de har jeg allerede. The Graveyard Book av Neil Gaiman. A Swift Pure Cry av Siobhan Dow. The Perks of Being a Wallflower av Stephen Chbosky.
  • DVDer man ikke sier nei takk til: Sesong 1 av True Blood. Charlie Bartlett. Battle Royale. Ronja Røverdatter.  Supernatural sesong 3 eller 4.  Heathers. Corpse Bride.  Say Anything. The Virgin Suicides. Brick.

Hvordan ser din ønskeliste ut?

Categories:Personlig
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.