Denne filmen er en blanding av dokumentar og fiksjon. Filmen kretser rundt livene til tre menn som alle tjener til livets opphold på og ved Bosporosboren(i Istanbul). En av dem er politimann, en kjører drosje og en er arbeidsløs og selger derfor blomster på motorveien broen er en del av. Det som er interessant med denne filmen, bortsett fra skildringen av harde liv i Tyrkias største by, er at den egentlig skulle vært en dokumentar. Problemet var at ingen politimenn fikk være med i filmen.

Filmen føles som et kort blikk inn i noen andres liv. Det er ingen konlusjon, det bare tre menneskers forsøk på å leve livene sine så godt de kan. Den jeg fikk mest vondt av var kanskje politimannen, som drev med nettdating og ikke fikk det til. Alt han gjorde var pinlig og småvondt. Dersom du liker filmer med konklusjon er ikke denne å anbefale, og den var ikke behagelig å se på. Men det gjør den heller ikke dårlig. Det er en bra film på mange måter. Selv om filmingen noen ganger gjorde meg svimmel. Selv om den er alvorlig er det mye man trekker på smilebåndet av der også.

Categories:Personlig
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.