Jeg så fire filmer i går er nesten litt ør i hodet ennå, men tenkte jeg skulle skrive litt om dem. Først ut er Boy Interrupted.

Dokumentaren handler om Evan Perry, som tok sitt eget liv da han var femten. Han var bibolar. Filmen er laget av foreldrenene og inneholder Evans livshistorie, samt hva andre tenker og føler rundt hans selvmord, og hans sykdom. Oppi alt dette hadde faren hans en bror som også tok sitt eget liv, Scott Perry. Han er også nevnt flere ganger.

Dokumentaren var bra, men jeg følte at den ble litt for personlig. Den kunne vært litt mer om sykdommen og litt mindre om personen. De snakket med psykiateren til Evan, og han nevnte en del ting jeg synes de kunne tatt litt mer tak og utypet bedre. På den måten villle filmen blitt mer opplysende om bipolaritet og depresjoner hos barn enn den var. Det føltes mer som en film til minne om Evan enn en film som skulle tilføye verden noe. Likevel var den verdt å se.

Categories:Personlig
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.