Opp og stå, klokken er halv fire!

Opp og stå, klokken er halv fire!

Det ble lite søvn i natt. Klokken halv fire gikk brannalaremen. Jeg våknet av vondt i ørene. Drrring Drrrring. Så banket noen på døren. Jeg luktet etter røyk, det var ingen lukt, og jeg tok det dermed med ro. Klatret ut av sengen, tok på BH og jakke før jeg gikk ut sammen med hun jeg bor på rom med. Vi stod ute og frøs mens vaktlæreren løp for å finne ut hva som egentlig skjedde. Det viste seg at noen hadde sneket seg inn på ett internat og tent på en serviett og holdt den opp under røykvarsleren. Altså, ingen brann.

Litt senere, da vi alle sammen var tilbake i sengen hører jeg noe fnising. Og noe som høres ut som lighterlyder. Hva skjer, er ikke alle i seng da? Tenkte jeg. Så var det svidd lukt. Den forsvant kjapt også hørte jeg døren lukkes. Etterfulgt av forsøk på åpne den igjen. I dag tidlig viste det seg at de hadde prøvd å trigge brannalarmen hos oss. Rett etter at de hadde gjort det andre steder. Teite mennesker. Synd for dem at en av oss tok dem da. HAH! Noen er blitt politianmeldt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.