Berlin

Berlin

Her kommer den, posten om Berlin. Jeg og hun med de blå skoene var der fra mandag til fredag. Vi var og så på slott, museer og andre fine ting. Vi tok masse masse U- og S-Bahn og jeg glemte å ta bilder av de tingene jeg helst ville tatt bilde av. Jeg var ikke meg selv i grunn, for hadde jeg vært det ville jeg tatt bilder av de tingene jeg nå angrer på at jeg ikke tok bilder av. Sånn er det. Jeg får gjøre opp for det når jeg skal til London neste gang, eller ikke. I alle fall, Berlin er en fin by. Det var overraskende lite folk der. Byen er under oppussing og det graves i veier og hus er pakket inn i plast, men det gjør ikke så mye fordi det er en overflod av flotte gamle bygninger og kule nye bygniger å se på likevel. Det var syyykt mye tagging på ting, en flat vegg og det stod noe der. Et navnetrekk/uleselige bokstaver. Ikke fine bilder etc, men stygge glorete bokstaver. Overalt. Ellers veldig fin by med veldig hyggelige mennnesker som gjorde sitt beste for å forstå deg selv om du bare kunne pittelitt tysk, for de fleste snakket jo engelsk.

Søyle inne på Pergamon museet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.