7+8/52: tikk takk tikk takk

7+8/52: tikk takk tikk takk

Glemte å skrive igjen. Selv når jeg bestemmer meg for å skrive, bare glemmer jeg det, tenker «jeg tar det i morgen» og så går det en uke eller to før jeg kommer på at det er noe jeg gjør. Det er en ting som er så rar med meg. Jeg kan gjøre noe hver eneste dag og så bare en dag slutte å gjøre, ikke bevisst, jeg bare glemmer det. F.eks. skjedde det da jeg slutta med tumblr i 2014 (jeg er tilbake, men det er en annen historie). Jeg logga inn og scrolla hver dag, helt til jeg en dag ikke gjorde det og glemte at hele siden fantes inntil jeg leste navnet på den i en annen kontekst, logga på og så at alle jeg hadde fulgt hadde slutta i mellomtiden og så sletta jeg meg. Eller jeg kan spille et mobilspill hver dag (har den dårlige vanen å gjøre det før jeg står opp…) og så plutselig har jeg bare sluttet uten å vite om det. Jeg vet ikke om det gir mening. Det skjedde med tanntråd en gang. Hver kveld før jeg pusser tennene bruker jeg tanntråd. Helt til jeg en dag bare glemte at det var en ting som eksisterte før jeg åpnet skuffen hvor trantråden er og kom på at det var jo noe ja. Nå bruker jeg tanntråd igjen altså.

Det var litt sånn med skrivingen nå. Jeg skrev hver dag en liten stund og så ble det liksom borte. Nå kom jeg på det igjen så da skriver jeg her så jeg får begynt igjen.

Sees!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.