Berlin!

Berlin!

I morgen flyr jeg til Berlin, der skal jeg være til fredag. Jeg har ingen planer om å ta med PC så det blir nok ikke noen bloggpost de neste fire-fem dagene. Når jeg kommer hjem blir det nok en «åh så fint Berlin var» post eller to, eventuelt. En «Å nei, jeg ble ranet, slått ned, skadet og gikk meg vill» post. Jeg har mer tro på den første, men folk som er noen år eldre enn meg har underholdt meg med skrekkhistorier så nå blir jeg absolutt ikke overrasket om noen dreper meg over 20 Euro eller noe i den retningen.

Jeg drar til Berlin sammen med hun med de blå skoene og ingen andre, vi skal se på slott, byporter, museer med gamle ting og døde dyr, bruke penger på dilldall og postkort, samt forhåpentligvis slappe litt av i solen i en eller annen park og spise god mat. Det blir nok fint. Værmeldingen er ikke spesielt ille, regn i morgen sol og tjue pluss resten av dagene. Ikke det at jeg stoler veldig på den værmeldingen, i forgårs var det sol noen dager, regn noen dager, så var det regn alle dagene, tidligere i dag var det sol alle dagene. Nå er det regn en dag sol resten av dagene. Jaja. Veldig mye regn blir det nok ikke uansett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.