uke 4: Hæ, allerede?

uke 4: Hæ, allerede?

Har jeg gjort noe denne uka da? Nei. Jeg har vært på kaffebesøk en gang og lest ut noen bøker. Jeg har gjenlest de første bøkene i Anita Blake serien, og nå har jeg lest ut den tredje Circus of the Damned og kjenner at det kanskje holdt. For en rimelig kort bok er det grenser for hvor mange referanser til skoene til hovedpersonen jeg orker, dessuten er hun litt for dum i denne. Ikke at hun trenger å være så smart, men ugh! Uansett så fikk jeg lyst til å skrive fanfic hvor noe heeeelt annet blir utfallet av boka bare for å leke med hvor serien kunne gått herfra i stedet. For jeg skjønner ikke hvorfor hun ikke bare skyter Jean Claude – han er så irriterende.

Jeg leste også ut Dial A for Aunties, eller hørte ut om du vil være pedantisk. Jeg hadde en veldig blandet opplevelse med boken, på de ene siden var den morsom og original, på den andre ble den tidvis litt slitsom. De var veldig mye frem og tilbake med den kjølekassen for å si det sånn. Kaotiske forviklinger fra start til slutt var det også. Jeg trodde det kom til å dukke opp flere lik enn det som var annonsert på baksiden utelukkende på grunn av hvor mye jeg selv ville myrde tantene i blant.

Jeg har også sett ferdig serien Three Pines helt ok krim som balanserer mellom det komiske og det gravalvorlige og kanskje ikke alltid får det helt til, men alltid gøy å spørre noen om vi skal se på Gamasjen (hovedpersonen heter Gamache). Det er åtte episoder, med fire mysterier som får hver sin dobbelepisode (og mange gjennomgående karakterer!) samt ett som løper hele sesongen. Sistnevnte er lett å finne ut av, de andre varierer litt. Jeg vil si serien er grei for sin sjanger.

Nå ble denne ukas dagbokinnlegg fryktelig mye om hva jeg har lest og sett, men sånn blir det når man er verdens kjedeligste person!

Takk for meg. Skrives om en uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.