Uke 3: kino, vasking og besøk

Uke 3: kino, vasking og besøk

Denne uken har vært lang og kort på en gang. Travel og tom. Mandag lå jeg for det meste i sengen og frøs. Tirsdag var jeg på kino (ja, det var flere kinogavekort!) og så M3EGAN. Den var ganske artig. Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til, men hadde sett traileren på flere av mine turer på kino før jul og det var også ganske ok anmeldelser som fløt rundt så jeg tenkte at det kunne være gøy. Det var det! Vi var tre stykker i salen så det var også ganske bra. Filmen var midt på treet kvalitetsmessig vil jeg si. M3egan var ubehagelig på en sånn måte bare AI kan være, hvor det er visse ting som er nesten riktige, men så er de feil. Uncanny er vel det engelske utrykket. Det tok litt tid før filmen giret opp, men når den gjorde det var den artig. Jeg var litt redd i starten for måten foreldrene til barnet i historien dør på er teit, fordi de er dumme.

Jeg har ikke ført gjøremålslister denne uka og vet dermed ikke hva jeg har gjort, hva jeg har spist eller hvor jeg har vært. Neida, det er bare nesten sant. Onsdag og torsdag var derimot treige dager som det ikke er noen vits i å huske. Jeg vaska badet. På fredag begynte vi å vaske alt i vitrineskapet. Det tok halve fredag og halve søndag. Vi avbrøt fredagsjobbingen for å gå tur da det var veldig bra vær ute og vi tross alt bor på vestlandet.

På lørdag busset jeg til Bergen og dro på besøk til bonusbestemoren min hvor vi spiste lunsj og vasket litt. Jeg anbefaler alle som smører mat i hjemmetjenesten å se inn i kjøleskapet man henter pålegg i. Veldig imponerende å åpne begge skinkepakkene som var der når det bokstavelig talt er fire pålegg på påleggshyllen. Jeg er irritabel og sur denne søndagen så dere kan være glad dere ikke må oppholde dere i mitt nærvær. Har så langt ingen planer for uken som kommer. Det må jeg gjøre noe med.

Snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.