Uke 2: eeeeh

Uke 2: eeeeh

Her er rett og slett et bilde av et smykke jeg fikk til jul for det ble ikke fotografert noe denne uken.

Selv om jeg bare hoster litt dann og vann nå har ikke denne uken vært noe særlig mer aktiv enn den forrige. Jeg har fokusert på å stå opp og få orden på døgnrytmen. Siden jeg er arbeidsledig kan jeg stå opp når jeg vil, og det er klokken ni. Egentlig vil jeg sove til elleve for jeg er virkelig et b-menneske, men da forsvinner dagene litt for fort siden jeg er i utakt med samfunnet ellers.

Selv om aktivitetsnivået har vært lavt denne uken, har det vært høyere enn forrige uke. Jeg har vasket badet, pakket ned julen, tømt oppvaskmaskinen, brettet tøy og sånne huslige ting. Jeg har riktignok ikke gått lengre enn til postkassen, men det gjør ikke noe. Jeg solgte en bok med bookis og håper den kom frem. Jeg leste også ut to bøker! Jeg har holdt på med begge siden i fjor, jeg hørte begge som lydbok. Den første var A Fistful of Charms av Kim Harrison, den kom ut i 2006 og er fjerde bok i paranormal urban fantasy serien The Hollows, og jeg har lest den før. Tror jeg. Husket ikke noe fra handlingen så kanskje jeg bare leste de tre første? Ikke vet jeg, men nå har jeg i alle fall lest den. Den var helt ok. Hadde vært mye gøyere om Rachel bare var litt skeiv altså. Jeg hadde forøvrig en idé i hodet mitt om at denne serien ikke hadde så mange bøker, men å ser jeg at det er søtten. Det var ikke det sist jeg sjekket, men det er sikkert ti år siden, så det er min skyld at jeg ikke sjekka. Tror ikke jeg skal presse på for å lese den ferdig for å si det sånn.

Jeg leste også romantikk! Det gjør jeg ikke så ofte, og A Merry Little Meet Cute var absolutt ikke helt min greie, den begynte bra, men så slutta det å funke for meg. Boka følger en pornoutøver (skuespiller? artist?) og en avdanka boyband sanger som av ulike grunner blir ansatt for å være stjernene i en «Hopeflix» julefilm, og så går det som det må gå i en romanse. Det var gøy å bli kjent med hovedpersonene, og så ble det kjedelig, plottet var ganske forutsigbart, og kanskje om boka var kortere hadde det gått greit, men den var rett og slett for lang.

Jeg har også sett en film denne uka, jeg så The Burnt Orange Heresy som er en film som følger en kunstkritiker på jakt etter et scoop og noen kronasjer, dama han møter på veien, en eksentrisk kunstner og en rik fyr som vil bli rikere. Innimellom var det stemningsfullt og interessant, men dessverre holdt det ikke. Handlingen mot slutten var rett og slett kjedelig, det kunne med fordel vært enten en åpnere slutt eller det motsatte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.