Prosjekt tøm badehyllen III: Tøm og fyll er synonymer, sant?

Jeg skulle jo minimere alle greiene jeg har på badet jeg. Bruke opp og kun erstatte det jeg likte og trengte, men forutsigbart nok havnet jeg nedi et hudpleiehull. YouTube og Reddit har lokket meg til å gjøre flere kjøp i stedet for færre. Jeg skulle jo bare finne en dagkrem jeg likte, ikke bruke hundrevis av kroner på serum, solkrem og rensemelk? Men så har jeg jo det da. Har ikke turt å sjekke hvor mye jeg har brukt til sammen, men tipper egentlig at det har bikka tusen og vel så det. Noe har jeg jo hatt bruk for, den dagkremen for eksempel (bare synd jeg ikke liker den jeg kjøpte så godt). Og så har det jo også spredd seg. Jeg har kjøpt både håndkrem og body lotion. Jeg hater begge deler, men det er så tørr luft hjemme hos meg at det må til. Dessuten har jeg svømt en del i høst og etter 50 minutter i klorvann trenger huden min trøst. 

bilde av en vask med solkrem, dusjsåpe. tannbørste, tanpasta, fluorskyll, linseveske, linseetui og såpe på. OVer vasken er en hylle foran et speil, på hyllen er det masse hudpleie, sminke og hårgreier. I speilet ser du en tjukk dame med leppesteift som matcher pysjen.
Status + et stk. skeptisk Kristine.

Det er definitivt flere ting på det bildet enn det var sist jeg oppdaterte dere. Sist lette jeg etter sminkefjerner. Jeg kjøpte en fra Nourish, og den funker helt greit, men kommer ikke til å kjøpe den igjen. Kjøpte også en mist spray fra dem og den også var helt grei. Jeg brukte siste rest av misteren i dag faktisk. Har ikke brukt opp rensen fordi jeg har brukt så lite sminke at det har gått små mengder av gangen. Jeg har også fortsatt Lush sin Ultra Bland oljebaserte rens – kommer neppe til å kjøpe den igjen heller. Ikke fordi den ikke funker, men fordi den krever litt mye av meg for å gjøre det, og da gidder jeg aldri. Den burde jo være tom nå.

Da sommeren var på hell kjøpte jeg Kicks sin Vitamin C Day Fluid SPF 25 i et forsøk på å finne en god dagkrem. Den er lett å smøre på (litt klissete,  men det kommer med vitamin c territoriet) og funker helt greit, men er ikke god nok for meg på vinteren. Var litt spontankjøp det der (ble frista av 25 SPF og at pumpe i stedet for skrulokk) og selv om jeg kan finne på å kjøpe den igjen er jeg fortsatt på utkikk etter en grei fuktighetskrem for dagtid, men benytter meg mye av solkrem på dagen og da pleier jeg å hoppe over fuktighetskremen. Dersom jeg ikke skal mye ut eller det er overskya er en fuktighetskrem med litt solfaktor fint å ha.

Jeg begikk også litt midnattshopping i oktober, og endte opp med å klikke hjem et Vitamin C serum fra Klairs (eller dear Klairs som de har rebrandet seg selv?). Det har jeg bare brukt en stund, og liker det så langt. Litt smør på flesk i kombinasjon med dagkremen fra Kicks kanskje, men den håper jeg jo å erstatte snart. 

Grunnen til at jeg endte opp med Kicks sin fuktighetskrem var at jeg skulle ha deres Mousture Skin Booster. De kaller den en “essens” og sier den skal på etter rens, men før serum, men jeg bruker den i stedet for serum stort sett. Den trenger litt tid for å trekke inn, men funker veldig bra for min hud og har hindret meg i få sånn skikkelig tørr og gusten hud i høst (det at det har regnet en del i Oslo har nok også noe med saken å gjøre).

Ellers er ting per dags dato mye det samme i hylla mi. Jeg har nesten ikke brukt sminke i høst så primere og foundations er fortsatt der de var, litt mindre i dem. Foundationen fra No7 funker veldig bra for meg for øyeblikket. Er mulig det blir gjenkjøp. Vi får se. Har noen andre i skuffen også. Hadde jo tenkt at også den skulle bli tommere, men så langt er eneste endringen at jeg bruker såpen jeg fikk til jul i fjor (grønt såpestykke med oliven, har dusjsåpe i serien også). Jeg har et problem. Håper dette bare er kaos før det blir orden fasen og sånn det kommer til å være.

bilde av en kvinne som sitter på huk i en dusj, har på rødrutet pysjbukse og rød pysjgenser. Smiler til kamera og viser at det står en frodig bregne på gulvet.
Det fineste på badet i skrivende stund er denne bregna som har fått søndagsdusjen sin. Og så er det viktgit å matche leppestiften til pysjen. Dette er sånn proffe bloggere også tar bilder sant?

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.