Prosjekt tøm badehyllen II

Del I

Sånn så hyllen ut ved prosjektets start

Jeg har kapitulert litt. Jeg kastet en foundation, L.A Girl pro coverage i en eller annen farge. Jeg har ikke kjøpt den selv, men arvet den av noen den var for mørk for. Den har nå vært åpen lengre enn den bør og er, siden det er vinter, også for mørk for meg (og om jeg skal være helt ærlig, ikke spesielt god). Dermed var det egentlig bare å kaste den, noe jeg også gjorde. Så nå jobber jeg med foundation nummer 2, fra No7. Den kommer til å forsvinne fort tror jeg, det er verre med primerne jeg har (en matt, også arvegods, og en for fargekorreksjon, den har jeg faktisk kjøpt selv). Jeg bruker dem samtidig (men ikke på samme sted i ansiktet) og de er drøy i bruk.

Denne røk ut

Jeg har flere foundations i skuffen, så denne delen av prosjektet er ikke fullført. På den estetiske fronten har jeg byttet en beholder ut mot en annen. Synes det ble litt mer oversiktlig.

Slik ser det ut akkurat nå. En ting mindre på hylla.

Jeg er snart tom for Garnier sitt Micellar Water, og det gleder jeg meg til, for jeg liker det ikke (men det gjør jo som det skal), og jeg leter for øyeblikket etter noe å erstatte det med. En annen sminkefjerner (ikke oljebasert) eller ansiktsrens som kan deale med sminke også. Helst fra et merke som ikke tester på dyr. Helst noe som kan brukes sammen med klut. Tips mottas med takk. Nå er dette superspennende innlegget om at jeg har kasta noe over.

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.