Prosjekt tøm badehyllen

bildet viser deler av en bask, med produkter på, og en hylle over den med enda fler produkter

Da jeg flytta før jul gikk jeg gjennom all sminke, hudpleie, såper og andre kroppsgreier, kasta litt, men tok det meste med meg videre. Jeg har ikke så mye, men jeg har mer enn jeg bruker. En del begynner også å bli gammelt. Jeg har nå tre foundations og to primere som bør brukes før sommeren, og enda noen som bør kastes når høsten kommer dinglende.  Dermed tenkte jeg at jeg skulle fokusere litt på disse produktene, bruke de opp og lete etter gode erstattere (da en av grunnene til at jeg sliter er at jeg ikke liker alle like godt). Jeg har flytta alt med tidsfrist ut mai opp på hylla under speilet (eller kanten av vasken) slik at jeg ser dem og kanskje husker å bruke dem.

Målet er å bare ha en eller to av det jeg bruker til enhver tid. Jeg håper at når kalenderen viser mai så er jeg nær dette målet, og har forhåpentligvis klart å finne noen potensielle erstattere for de produktene jeg ikke ønsker å fortsette å bruke. Jeg har også planer om å tynne ut rekkene i dusjen og i skuffen under vasken hvor jeg har mine resterende produkter, samtidig som jeg prøver å utvide hudpleieregimet mitt litt.

Jeg ønsker med andre ord å

  1. Bruke opp produkter før de er utgått på dato
  2. Erstatte produkter jeg bruker men ikke liker med bedre produkter (etter at de er tomme såklart)
  3. Innføre nye produkter
  4. Gjøre badet litt mer estetisk tilfredsstillende. Mindre kaos i synsfeltet. Men jeg har altså for mye ting til det for øyeblikket.

 

 

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.