Ukemeny resultat…

Ukemeny resultat…

Jeg våkna på onsdag med forkjølelse, så den andre halvdelen gikk i vasken.

Mandag:

2016-10-10-16-39-51Det var to sånne lettpanerte fiskebiter i pakken, men jeg spiste bare den ene, dermed har jeg store deler av en middag til i frysen.

Tirsdag:

2016-10-11-18-28-56

Lys pastasaus med brokkoli og bogskinke. Andre gang jeg lager denne varianten, skulle kjøpt en større brokkoli. Bruket nesten halve skinkeboksen.

Onsdag: Tomatsuppe fra pose. Første sykedag og jeg måtte sette meg ned mens suppen kokte.

Torsdag: Ferdigpizza, og 12 timer med søvn.

Fredag & lørdag:

2016-10-14-18-23-55

Dette var egentlig omelett, men jeg overdrev litt på grønnsaksfronten. For mye potet som ikke var stekt nok. Det ble en seng av egg og en haug med grønnsaker og skinke, me det var nok til to middager.

Søndag: Gjenstår å se, men jeg har en del grønnsaker så tror det blir pitabrød med fyll

Jeg lærte at jeg fortsatt er litt dårlig på det der med å lage riktig del av retten til riktig tid, at jeg kunne ordna meg litt annerledes med tanke på grønnsakene jeg brukte, men at alt i alt gikk det rimelig greit. Det ble litt dyrere enn jeg hadde tenkt så der har jeg også noe å spare, men så er man ikke syk hver uke heller, heldigvis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.