1/2 ukemeny!

1/2 ukemeny!

2016-10-05-08-37-08
Bilde av en vei, for hva er vel en bloggpost uten illustrasjon?

Siden jeg nå må lage middagen helt alene hver dag, om jeg skal ha den, så tenkte jeg at å lage ukemeny ville være greit. Det er ikke et nytt konsept for meg, men å skulle lage mat til én uten å ende opp med masse mat som blir dårlig fordi du ikke rekker å bruke den opp er vanskelig. Jeg har ikke klart det ennå, men jeg tenkte at dersom jeg prøver offentlig så har jeg større intensiv til å gjøre noe med det. Jeg vet ikke. Jeg deler uken i to, rett og slett fordi jeg bærer maten fra butikken og hjem, har ikke ork til å ta hele storhandelen i ett.

Mandag: Lettpanert torsk med potetstappe og råkost (raspet gulrot og eple, med appelsinsaft over)

Tirsdag: Pasta med hvit saus, skinke og brokkoli

Onsdag: Omelett med brokkoli, skinke og ost (såklart!)

Jeg har allerede gulrøtter, egg og pasta. Gikk på butikken i dag og kjøpte resten, med unntak av ost for jeg trodde at jeg hadde nok (men den gang ei). Brukte ca 140 kroner på matvarer som skal i middagen (gadd ikke regne ut hvor mange kroner av eplene, melken og appelsinen som går i middager så tallet er høyere enn i realiteten). Det vil si at jeg er under 50-lappen de tre første dagene, noe som ikke er så dårlig (selvom det er mer når man teller med det jeg allerede har + osten jeg ikke har kjøpt). Er usikker på resten av uken, har et par karbonader i frysen, så om jeg har gulrøtter igjen kanskje jeg slipper å kjøpe noe til torsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.