For en måneds tid siden la Caroline ut en fotoutfordring på bloggen, og da var jeg fullt motivert for å delta (hadde nettopp plukket fram kameraet mitt og alt), men så har jeg selvsagt falt av lasset før jeg fikk begynt, men bedre seint enn aldri. Jeg begynner med temaet “Åpent” og velger å tolke det som åpent landskap, i form bilde tatt med mobilen da jeg hadde en av mine mange pauser på Hardangervidden forrige uke. Jeg gikk hytte til hytte med min far, og vil komme tilbake til det senere. Jeg aner ikke hvordan de neste ukene mine blir seende ut så dere får bære over med meg.

2016-07-29 11.53.03

 

Categories:Personlig
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.