Oppdatert oppbevaring for neglelakk

Oppdatert oppbevaring for neglelakk

I dag kjøpte jeg et brett til å ha neglelakken min i, tidligere har den bodd i en flettekurv uten flat bunn og veldig høye kanter:

2015-08-31 14.57.03

 

Da jeg og min mor var på jakt etter noe helt annet (skittentøyspose) kom jeg over et lite brett (som muligens egentlig er pynt ment til å stå, men det bryr ikke jeg meg om), og fikk neglelakken fram i dagen:
2015-08-31 15.01.53Jeg har også tørka av støvet dere ser på bildet. Jeg har ikke brukt neglelakk i hele år, men nå når jeg fikk sett hva jeg har (det må nesten nevnes at jeg hadde rot oppå dem også når de lå i den svarte kurven) kjenner jeg at jeg har lyst til å gjøre meg fjong på neglene igjen. For ikke å snakke om at området rundt er mye mer oversiktlig også nå.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.