April i oppsumering

April i oppsumering

I april har jeg:

  • Tryna i en trapp
  • vært i konfirmasjon
  • spist veldig mye toast med avokado + salt&pepper
  • sett mye film og TV
  • ikke fullført fysisk aktivitet som planlagt (pga tryning i trappen og konfirmasjon)
  • Drukket masse smoothies fordi jeg var lei av å tygge

Jeg har sett en del film/TV. Jeg fortsetter å synes at iZombie er skikkelig koselig, har gleda meg over at Orphan Black har begynt igjen og hatt et lykkelig gjensyn med Dead Like Me sesong 1 (som ligger på Netflix!). I tillegg har jeg sett en del dårlige ungdomsfilmer (spesielt amerikanske) og synes fortsatt det er veldig gøy. Vurderer å blogge litt om min litt usunne fascinasjon for ungdomsfilmer (og kanskje litt om det jeg selv så på da jeg var tenåring, jeg var nemlig av typen som så en film tjue ganger på rad…), jeg har prøvd før, men det forsvant i intet. Er litt usikker på hvordan jeg skal formatere det.

Jeg leste fem bøker i april, jeg lot meg rive med av Jasmine Vargas My Heart and Other Black Holes, kjeda meg litt igjennom en britisk ungdomsbok med tittelen Geek Girl, koste meg med en ny urban fantasy/paranormal romance/mystery serie (ny for meg altså) med Magic Bites av Ilona Andrews, mulig jeg utdyper litt om den snart (skal jeg kjøre sommer superanturalis i år også?), og hengt med Veronica Mars i Mr. Kiss and Tell, som desverre ikke var like morsom som forgjengeren, men som jeg likte likevel fordi jeg fikk tilbringe litt mer tid i Neptune.

alle de uleste bøkene mine

I mai tenkte jeg at jeg skulle angripe alle bøkene jeg holder på med for øyeblikket, bli ferdige med dem og så lese litt fra berget mitt med uleste bøker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.