Ekstra fysisk aktivitet hver dag i april

Ekstra fysisk aktivitet hver dag i april

Jeg fikk ikke sove natt til første april, og bestemte meg i løpet av natten for at jeg skulle kjøre et lite prosjekt i april, først tenkte jeg at jeg skulle trene hver dag, men jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at det aldri ville gått bra, så jeg nøyer meg med «ekstra» fysisk aktivitet hver dag, og det trenger egentlig ikke være så mye. I går kjørte jeg femten minutter med helt grunnleggende styrketrening, og til vanlig ville jeg ikke sortert det inn under «trening» da jeg ikke gjorde nok øvelser eller brukte lang nok tid, men det går helt greit innunder dette prosjektet. Jeg teller ikke at jeg går til bussen (1 km), men teller derimot at jeg går hjem fra butikken (3 km) da det ene er helt vanlig fysisk aktivitet og det andre er ekstra. For å holde meg selv til prosjektet har jeg latt skriveren spytte ut en kalenderside hvor jeg krysser ut dagene jeg har gjort det jeg skal:

bilde av utskrevet kalenderside som viser oversikt over dagene i april, de første syv dagene er krysset ut for å indikere at jeg har vært i ekstra fyisk aktivitet den dagen(kalenderen finner du her)

Selv er jeg ganske spent på hvor lenge dette holder. Så langt har jeg gått og småjogget på tur, og gjort noen kortere styrkeøkter (den siste på søndag og jeg prøvde noe nytt og det er først i dag, onsdag, at jeg ikke kjenner det). Jeg skal i konfirmasjon i slutten av måneden og er stygt redd hele greia ryker da, eller så blir det til at jeg gjør noen helt enkle øvelser på soveromsgulvet og sier meg fornøyd.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.