Musikkvideo om en bok(serie) er mye bedre enn boktrailer (som jeg ikke er så stor fan av).

Dersom du følger meg på instagram så har du fått med deg at jeg har fått bok i posten:

2014-11-20 13.23.25

Dette er den femte boken om Peter Grant, forfattet av Ben Aaronovitch. Dette er, som jeg har sagt tidligere (men som muligens forsvant i den store bloggforsvinningen av Mai 2014), min urban fantasy favoritt for tiden. Serien er morsom, interessant og balanserer horror, magi og realisme på en artig måte. Ekstra gøy er det med et variert persongalleri. Såvidt jeg vet finnes ikke denne serien på norsk, men det burde den. Jeg har ved flere anledninger hatt fangirl/boy episoder med ansatte på bokhandelen jeg har kjøpt de foregående bøkene i. Jeg har ikke begynt å lese denne ennå, er midt i en annen bok, og kan ikke si noe om kvaliteten, men jeg er skikkelig spent da forrige bok tok serien fra lett og lystig med litt grusomme mord og mystiske skurker, til mørk og hjerteskjærende.

Categories:Bøker
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.