Kiwie ser film: Cemetery Junction (2010)

Kiwie ser film: Cemetery Junction (2010)

Jeg så denne av tre overfladiske grunner: den er britisk, den er satt til søttitallet, og den virket søt. I så måte innfridde den alle håp, den er ikke eksepsjonell, men den er full av fine bilder, fine&teite karakterer.

Du vil finne både den ene og den andre klisjeen, samt en hel del typer. På mange måter er dette en formelfilm, i alle fall føles det sånn når du skjønner hvordan dette går litt uti filmen, men det gjør jo nødvendigvis ikke så mye? Uendelig mange går og ser den ene romatiske komedien etter den andre og ville blitt skikkelig sure viss det ikke endte slik de forventet, slik en sånn film skal slutte. Sånn er det med denne filmen også. Jeg ville ikke likt det om ting ble annerledes. Den kunne vært morsommere(det er en komedie tross alt), og det kunne kanskje  vært flere mulige hendelsesforløp, jeg vet ikke.

Dette er en helt grei film, skuespillerene er flinke og den er artig og fin. Akkurat det jeg trengte i dag. En hyggelig film rett og slett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.