Kiwie går på kino: Få meg på, for faen

Kiwie går på kino: Få meg på, for faen

Jeg har vært på kino og sett Få meg på, for faen. Den veksler mellom flau, fin og litt kjedelig. Stort sett satt jeg og tenkte «OMG ungdomsskolen» gjennom hele filmen. Alma er femten og bor i den lille bygden Skoddeheimen, der naboen følger med på hva du gjør til enhvert tid og resten av bygda sitter på omtrent like mye informasjon. Alma er kåt og forelska i Artur. Denne kombinasjonen byr selvsagt på problemer.

Filmen er morsomt, ingen tvil om det, men er du som meg og blir flau for ingenting så kommer det nok til å gjøre litt vondt i hjernen også. Det er veldig mye å like, karakterene som er gjenkjennelige som «bygdetyper», uten at det blir feil på noen måte. Det er drømmer, krangling og utfrysning akkurat som det skal være blandt elever på ungdomsskolen. Alt i alt er det en morsom film som utforsker ung kåtskap uten å falle ned i et svart hull av idioti.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.