Scott Pilgrim vs. the world

Scott Pilgrim vs. the world

Dette er en teit film. Jeg liker teite filmer. Scott Pilgrim er arbeidsløs, bor sammen med kompisen Wallace i en ettroms et sted i Toronto og spiller i et bandet Sex Bob-omb. Så treffer han drømmedama Ramona Flowers. Problemet? Ekskjærester, både hans egne og hennes. Hun har nemlig syv ekser som er med i the Leauge of Evil Exes(eller noe sånt). Scott Pilgrim må slå disse.
Okei så vi vet at Michael Cera er Scott Pilgrim nå? Ja. Okei, her er hvorfor jeg likte filmen: Masse elendige ordspill, lydord, Wallace/Kieran Culkin, Alison Pill, morsom slossing, tøysete, forutsigbar, men ikke kjedelig, hårfarge, masse popkulturelle referanser og stereotyper. Masse fint altå. Veldig morsom. Okei, time for screenshots

PS: Jeg har sett denne filmen tre ganger på tre uker nå…
PPS: Jeg har bursdag i morgen *angst*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.