Castaway on the moon

Castaway on the moon

Jeg var på kino i går, og da så jeg Castaway on the Moon som er en film om to isolerte mennesker, som begge heter Kim. Det er en komedie og en dramafilm, den ene Kim forsøker å ta livet sitt ved å hoppe i elven, men våkner opp på en isloert øy uten mulighet for å komme seg til land(han kan ikke svømme). Kim nummer to har stengt seg inne på rommet sitt hvor hun lever livet utelukkende på internett, hvor hun driver en nettside eller noe slikt hvor hun later som om hun er noen andre, later som om hun er perfekt. Om natten tar hun bilder av månen, og det er via kameraet hun oppdager Kim på øya midt i elva. Biler kjører over de(på en bro høyt oppe), men ingen ser han som bor der. De begynner å kommunisere.

Jeg likte denne filmen, det er ikke et mesterverk, noen ganger hadde jeg følelsen av å ha lest eller sett en eller annen variant av denne historien fryktelig mange ganger før, men det hindrer den ikke i å være morsom, rørende eller original på sin egen måte.  Den handler om ensomhet, isolasjon og å finne sammen selv i disse to ekstreme tilfellene. Du skjønner kanskje hvordan det hele kommer til å slutte da en Kim tar kontakt med en annen, men det gjorde ikke meg noe i alle fall. Fin film med andre ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.