Nick and Norah’s Infinite Playlist

Nick and Norah’s Infinite Playlist

Jeg har muligens skrevet om denne filmen før, men jeg fant ikke innlegget så det var i alle fall ikke i år! Nick and Norah’s Infinite Playlist er en film fra 2008, og som så mange andre filmer er denne basert på en bok, og som så mange andre filmer basert på bøker så er den dårligere enn boka, men også ganske annerledes. Så om du, som meg, kan se bort fra boka så er dette en skikkelig koselig film

Møt Nick(Michael Cera – ja jeg veit, men han passer fint her altså) og Norah(Kat Dennings), de møtes på konserten til bandet hans, som ikke har trommis, og i boka i alle fall faller inn i «sjangeren» queercore. Og som den kvelden denne filmen er satt til kaller seg «the Jerk Offs», men navnet er stadig oppe til diskusjon og kanskje het de «Fistfull of assholes» den neste dagen? Ikke vet jeg, men Nick’s bandmedlemmer, er vel det som i et eventyr ville vært den gode feen, i en klossete utgave som går på trynet med jevne mellomrom. De er morsomme og uannsvarlige, men vil alt godt for Nick(og alle andre de liker). Det skjer veldig mye i løpet av kvelden og alt handler om våre to hovedpersoner, og vennene deres. Dette er siste året på high school og det er en litt keitete(awkward!) romanse på gang.

Filmen er litt ujevn, og enkelte ganger er det best å lukke øynene, men den føles riktig når alt kommer til alt. Det er kleint, søtt og morsomt. Ja, noen ganger blir det litt for mye, men for meg så er dette en ganske bra film, men så har jeg girlcrush på Kat Dennings og regnes kanskje ikke som helt tilregnelig? Samme det, jeg liker den. Den er søt. Det er i grunn den beste oppsummeringen jeg kan gi dere. Søt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.