Das Leben ist langweilig und ich weiß nicht was ich schreiben soll.

Das Leben ist langweilig und ich weiß nicht was ich schreiben soll.

Jeg er litt utenfor akkurat nå, er forkjølt. En slags etterdønning av eksamensangst og annen angst. Jeg har brukt de siste dagene til å sove og å se masse Doctor Who og repriser av britisk krim på NRK etter kveldsnytt(Foyle’s War og Lewis).

Jeg underholder meg selv ved å bruke tid på tumblr, twitter og å ønske meg langt bort(eller bare til London, helst det). Jeg kikker på bloggene og blogginnleggene som ligger på forskjellige topplister, bare for å bekrefte at selv om mange leser dem betyr ikke det at de er gode(noen er selvsagt det). Egentlig synes jeg det er mest underholdende å sjekke hva som er sponsing og sånn. Reklamen vet dere. Det kan faktisk være ganske underholdende.

Det var bare det jeg ville si, egentlig.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.