MoA: The Breakfast club

MoA: The Breakfast club

Dette er en av mine absolutte favorittfilmer, når det kommer til ungdomsfilmer så er den perfeksjon. Den er fin, flau og har verdens kuleste vaktmester. Trenger man mer? Selvsagt, den er ikke full av action og brorparten av filmen foregår i det samme rommet, men så lenge den er morsom gjør vel ikke det noe?

Den handler om fem forskjellige ungdommer som av ulike grunner har blitt straffet med gjensitting. Denne straffen utføres en lørdag, og de er selvsagt frustrete.

Jeg nevnte vaktmesteren, ja?

Fine fine fine fine fine filmen. Det som er mest irriterende er at uansett hvor mye du prøver å mislike noen, så går det ikke, men så er kanskje det også en del av poenget. Se den om du ikke allerede har sett den, den bør være en del av din kulturelle utdannelse.

2 kommentarer til «MoA: The Breakfast club»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.