Forfatter: David Levithan
Utgivelsesår: 2003(min utgave: 2005)
Språk: Engelsk

Dette er en av de bøkene jeg skulle ønske jeg hadde lest før, men av en eller annen grunn har jeg ikke kjøpt noe særlig med bøker på nettet før nå og denne boken har ikke vært tilgjengelig. Jeg er en dust. For å gjengi noe av hva den handler om skal jeg bare vise baksideteksten, den sier det mye bedre enn det jeg kan. For jeg kan jo ikke.

Love is never easy. Especially if you’re Paul. He’s a sophomore at a high school like no other – and these are is friends:
Infinite Darlene, the homecoming queen and start quarterback
Joni, Paul’s best friend who may not be his best friend anymore
Tony, his other best friend, who can’t leave teh hosue unless his parents think he’s going on a date … with a girl
Kyle, the ex-boyfriend who won’t go away
RIP, the school bookie, who sets the odds…
And Noah. The Boy. The one who changes everything

Love meets love.
Confusion meets clarity.
Boy meets boy.

Kanskje litt misledene bakside tekst, men boken var fantastisk og jeg leste den ut på en-to-tre. I starten tenke jeg at jeg hadde håpet på for mye, men etterhvert ble det klart at det hadde jeg ikke. Den er lettlest og fin, det er kaos og problemer, men ingen tror at verden skal ta slutt av den grunn, noe som er ganske forfriskende. Den handler om kjærlighet og hva den gjør med folk, og hva den ikke gjør. Den er rett og slett en ganske fin bok, og ikke kjedelig i det hele tatt. Hurra for sånne bøker.

Categories:Bøker
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.