Forfatter: S.M Peters
Utgivelsesår: 2009
Språk: Engelsk

Ghost Ocean handler om menneskene i byen St. Ives, mer spesifikt Te Evangeline og andre som har med henne å gjøre. De er mennesker som ikke er mennesker og de er mennesker som arbeider for the Man in the Empty Chair. Te arbeider fo Babu Cherian og sammen etterforsker de det paranormale, uten at Te tror på det av den grunn, det er triks og psykologi. En av Babus venner dør, og ting begynner å falle fra hverandre. I etterforskningen av dødsfallet finner Te tråder som strekker seg tilbake til sin egen far(og hans dødsfall) og hun vikles inn i en verden full av demoner, spøkelser og monstre.

Boken er på nærmere 480 sider, og det er kanskje litt i lengste laget, samtidig er den lettlest og interessant. Jeg har lite å utsette på boken, annet enn at jeg ville likt mindre vaghet i beskrivelsene, men samtidig er friheten hjernen får til å skape sine egne monstre ganske fin. Det var tilfeldig at jeg tok denne boken med meg hjem fra biblioteket, det avskrekkende coveret fikk hjernen min til å tenke på en mengde bøker jeg skulle ønske jeg aldri hadde lest, men jeg er glad for at jeg har lest den. Det er ikke et mesterverk, men en god bok å lese om man skulle være i humør for noe fantastisk litteratur, som av biblioteket klassifiseres som horror, og den er  småskummel, men det skumleste er kanskje ikke monstrene, men Te Evangelines valg, hennes kamp med seg selv og hennes oppgjør med alt som viste seg å være feil. Fin bok, god å lese på bussen.

Categories:Bøker
Published on :Posted on

1 thought on “Kiwie leser: Ghost Ocean”

·

sv: Ja, det er helt sant.

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.