Looking for Alaska er debutromanen til John Green og kom ut i 2005. Den var for meg litt treg i starten, men da jeg var kommet godt inn i den kunne jeg bare tenke en ting: “Hvorfor leste jeg ikke denne før?” Og det er et sykt godt spørsmå. Hvorfor?

Boken handler om Miles, som drar på internatskole og kan døde folks siste ord. På Culver Creek(internatskolen) havner han på rom en som kalles the Colonel, blir kjent med begrepet Weekday Warriors og treffer Alaska, som boken i og for seg sirkler rundt. Karakterene er troverdige, de er tenåringer og de er sårbare, idiotiske, fulle av ideer, og de forelsker seg. Den er absolutt verd tiden man bruker på å lese den.

dftba

Categories:Bøker
Published on :Posted on

Post your comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.