Oppdatert oppbevaring for neglelakk

I dag kjøpte jeg et brett til å ha neglelakken min i, tidligere har den bodd i en flettekurv uten flat bunn og veldig høye kanter:

2015-08-31 14.57.03

 

Da jeg og min mor var på jakt etter noe helt annet (skittentøyspose) kom jeg over et lite brett (som muligens egentlig er pynt ment til å stå, men det bryr ikke jeg meg om), og fikk neglelakken fram i dagen:
2015-08-31 15.01.53Jeg har også tørka av støvet dere ser på bildet. Jeg har ikke brukt neglelakk i hele år, men nå når jeg fikk sett hva jeg har (det må nesten nevnes at jeg hadde rot oppå dem også når de lå i den svarte kurven) kjenner jeg at jeg har lyst til å gjøre meg fjong på neglene igjen. For ikke å snakke om at området rundt er mye mer oversiktlig også nå.

 

 

Badehyllerensk

Jeg har renska ut min tildelte plass på badet, kasta det som kastes kunne og tørket av, vasket og ordnet det som skulle få bli.

Jeg har en del eyelinere:

bile av eyeline

Jeg har også tre relativt nye (og ubrukte) mascaraer. Jepp, trenger ikke flere av de heller. Jeg har to tuber med fargekorrigerende krem (eller glam-zombiekrem som jeg kaller den, fordi den er grønn og glitrer litt før du gnir den inn), igjen, bare én er i bruk. Jeg har også ørten uike øyeskygger i beige-bronse-brun spekteret. Jeg er med andre ord velutstyrt med sånt som jeg bruker mest.

Jeg har selvsagt også utarbeidet en liste over sånt som jeg trenger nytt av:

  • Solkrem til ansiket. Min spf 30 er snart tom. Dette er det viktigste produktet jeg har.
  • øyeskyggeprimer. Hadde en før, men den ble gammel og uttørka før jeg fikk brukt den opp, og nå savner jeg den.
  • tørrsjampo. Håret mitt er enten tørt eller fett, og når det er sistnevnte så er det jo greit å gjøre noe med saken.

Jeg ser at jeg må rydde litt oftere (jeg er lat og gjør bare dette en gang i året, kanskje), så jeg ikke ender opp med ørten mascaraer og eyelinere jeg ikke bruker. Med sminke så er det mye prøving og feiling, og selv om jeg ikke har kjøpt annet enn en mascara og en eyeliner så langt i år så føler jeg at det hoper seg opp med bomkjøp og gratisprøver som egentlig bare må kastes likevel, men jeg liker ikke å gjøre det, Det føles så himla bortkastet, men nå vet jeg jo det at jeg har nesten alt jeg trenger, og ikke så fryktelig mye ekstra, så da er det jo bare å fylle på når  det trengst. Det er sånn jeg vil ha det, og så får jeg heller forsøkle å bytte ut produkter eller produsenter jeg ikke er fornøyd med underveis. Et og annet bomkjøp må jeg tåle, men dersom jeg kjøper en mascara eller eyeliner til i år fortjener jeg en smekk.

 

Tentacleees

Jeg elsker neglepynt, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve klistremerker/decals eller hva man nå kaller det. Jeg bestilte, midt på natta, for det er da selvkontrollen er lavest, noe å feste på neglene. Jeg bestilte tentakkelmotiv fra Espionage Cosmetics.bilde av negler med tentakkelpyntJeg betalte 12 dollar, men nå (typisk!) har de satt ned fastprisen til 10, og var litt redd for at jeg hadde kasta pengene ut vinduet. Man skal jo som kjent alltid øve seg litt med noe billig mikkmakk først (det er i alle fall min filosofi), men jeg har vært litt forelska i disse et par måneder så da ble det sånn. Det gjorde ikke noe for de var utrolig enkle å feste. Jeg fikk det ikke perfekt til, men det ble bare to bittesmå skrukker, og bittelitt synlig negl her og der. Ikke noe andre enn de som studerer nøye som legger merke til. Nå har jeg bare hatt de på i fem dager, så jeg vet lite om holdbarheten. Jeg har ødelagt ene neglen min litt, men det ødela ikke hele klistremerket (noe jeg var sikker på kom til å skje!) så det er nesten umerkelig. Jeg har dusja, vaska sykkel (dvs tilbragt litt tid med hendene i en bøtte varmt såpevann) og oppført meg stort sett normalt og alt sitter som det skal. Kjempegøy! Satser på at de holder en stund til, har lest at de skal var i omtrent to uker, så får vi se da!