Oppdatert oppbevaring for neglelakk

I dag kjøpte jeg et brett til å ha neglelakken min i, tidligere har den bodd i en flettekurv uten flat bunn og veldig høye kanter:

2015-08-31 14.57.03

 

Da jeg og min mor var på jakt etter noe helt annet (skittentøyspose) kom jeg over et lite brett (som muligens egentlig er pynt ment til å stå, men det bryr ikke jeg meg om), og fikk neglelakken fram i dagen:
2015-08-31 15.01.53Jeg har også tørka av støvet dere ser på bildet. Jeg har ikke brukt neglelakk i hele år, men nå når jeg fikk sett hva jeg har (det må nesten nevnes at jeg hadde rot oppå dem også når de lå i den svarte kurven) kjenner jeg at jeg har lyst til å gjøre meg fjong på neglene igjen. For ikke å snakke om at området rundt er mye mer oversiktlig også nå.

 

 

Tentacleees

Jeg elsker neglepynt, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve klistremerker/decals eller hva man nå kaller det. Jeg bestilte, midt på natta, for det er da selvkontrollen er lavest, noe å feste på neglene. Jeg bestilte tentakkelmotiv fra Espionage Cosmetics.bilde av negler med tentakkelpyntJeg betalte 12 dollar, men nå (typisk!) har de satt ned fastprisen til 10, og var litt redd for at jeg hadde kasta pengene ut vinduet. Man skal jo som kjent alltid øve seg litt med noe billig mikkmakk først (det er i alle fall min filosofi), men jeg har vært litt forelska i disse et par måneder så da ble det sånn. Det gjorde ikke noe for de var utrolig enkle å feste. Jeg fikk det ikke perfekt til, men det ble bare to bittesmå skrukker, og bittelitt synlig negl her og der. Ikke noe andre enn de som studerer nøye som legger merke til. Nå har jeg bare hatt de på i fem dager, så jeg vet lite om holdbarheten. Jeg har ødelagt ene neglen min litt, men det ødela ikke hele klistremerket (noe jeg var sikker på kom til å skje!) så det er nesten umerkelig. Jeg har dusja, vaska sykkel (dvs tilbragt litt tid med hendene i en bøtte varmt såpevann) og oppført meg stort sett normalt og alt sitter som det skal. Kjempegøy! Satser på at de holder en stund til, har lest at de skal var i omtrent to uker, så får vi se da!