Et lite musikktips på en fredag

Jeg pleier ikke dele noe særlig av musikken jeg hører på, dels fordi jeg er dårlig til å finne nye ting og dels fordi jeg er flau over min egen musikksmak. Jeg har nemlig ikke peiling, men resultatet er jo at jeg hører på ting jeg liker selv om det kanskje egentlig ikke er fint. Eller noe. I alle fall har jeg gjort en liten oppdagelse, og den heter The Jane Austen Argument. Det er en australsk duo som lager skikkelig fin musikk. Du kan høre (og kjøpe) musikken her: http://music.thejaneaustenargument.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>